1. oktober 2023

Sidea.dk – Magnesiumcarbonat, step bænke og andet i træningsudstyr og -artikler

Godt fitness udstyr er en forudsætning for den seriøse atlet, der nægter kompromiser. Mærket Sidea er mange professionelles favorit. Det italienske brand sælger også til Danmark via Sidea.dk, der tilbyder alt fra step bænke og magnesiumcarbonat til vægtveste og omklædningsskabe. Læs mere om deres udvalg her.

Step bænken er et fundament for mange træningsrutiner

En klassisk step bænk kan benyttes til mange øvelser. Sidea.dk leverer flere typer inkl. den specielle aero step bænk. De sælger også forhøjere og plyobokse med mulighed for rentefri finansiering. Til indehaveren af et fitnesscenter, er deres komplette sæt med plyobokse et oplagt valg. Step bænke er naturligvis også mulige at få enkeltvis. Med flere typer af modeller i sortimentet, vil det være muligt for enhver kunde, både privat og virksomhed, at bestille den rette step bænk. Kontakt deres kundeservice, som gør et ekstra nummer ud af at vejlede alle typer kunder. Bemærk, at fragten bliver gratis fra 999 kroner og opefter. En step bænk kan derfor med fordel kombineres med andet træningsudstyr fra sortimentet.

Magnesiumcarbonat – Køb kalk til et stærkere greb på vægtstangen

Du finder ikke kun træningsudstyr, men også tilbehør til atleter med passion og ambitioner. Hvis man løfter tungt, er magnesiumcarbonat værd at overveje. Magnesiumcarbonat eller kalk fås i flere typer. Det er f.eks. muligt at købe kalk i blokke, flydende kalk samt kalkpulver direkte på www.sidea.dk. Svedige hænder kan give et dårligere greb, så du bliver nødt til at gå ned i vægt. Giv dig selv forudsætningerne for at kunne løfte maksimalt. Nå op på det næste niveau med magnesiumcarbonat fra webshoppen. Vil du høre mere om flydende kalk, kalkpulver etc., og hvad der er bedst til dit formål? Så læs mere online hos Sidea.dk, eller ring til dem. De tager gerne en grundig snak med dig omkring magnesiumcarbonat og anvendelse. Sidea.dk er webshoppen bag det verdensberømte kvalitetsmærke Sidea fra Italien, der også har mange danske fans. Køb magnesiumcarbonat, step bænke og vægtveste online. Du finder også CrossFit slæder, push-up barer m.m. inden for funktionel træning og styrketræning.