28. maj 2020

Online forhandler af nye såvel som brugte lagerreoler og pallereoler

Der er altid garanti for en god handel, når man handler hos Reol Hansen. Uanset om du mangler pallereoler til din virksomhed, brugte lagerreoler eller andre lignende typer lagermøbler, er butikken altid et godt sted at starte med at kigge forbi. Man forhandler både nye og brugte pallereoler og lagerreoler, og uanset hvilken type der er tale om, har man et ekstra skarpt fokus på den gode kundeservice. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Nye og brugte pallereoler

Det er ikke én specifik ting der gør at Reol Hansen er et godt valg når man f.eks. skal købe pallereoler, brugte lagerreoler eller lignende. Snarere er det en række forskellige mindre faktorer, der tilsammen gør det til en ganske indlysende beslutning for mange virksomhedsejere, at butikken er et oplagt sted at købe f.eks. pallereoler hos – både nye og brugte.

Først og fremmest er der udvalget. Det er tydeligt – uanset om man besøger kategorierne pallereoler, lagerreoler, mezzanin, grenreoler eller lagerinventar, at butikkens ejere har brugt god tid på at sætte kataloget sammen. Derfor vil man som kunde som regel opleve, at man hvis man f.eks. gerne vil købe pallereoler, kan vælge imellem flere oplagte modeller, og derfor også finde én der passer særlig godt til formålet. I den forbindelse skal det lige siges, at kontakter du kundeservice på siden vedr. f.eks. valg af reoler eller brugte lagerreoler, så vil de med sikkerhed gerne hjælpe med at vælge den helt rette model.

Spar lidt ekstra og køb brugte lagerreoler

Som der tidligere givet små praj om, forhandler man både nye og brugte lagerreoler og lignende møbler hos Reol Hansen. Skulle det ske at du besøger butikken, og de har præcist den type lagerreoler som I har brug for, i en brugt variant, så spar lidt ekstra og vælg dem. Forhandleren sørger nemlig for at alle typer brugte reoler og lignende møbler der tilføjes kataloget lever op til ganske skrappe kvalitetskrav, præcist lige som de nye modeller. Der er derfor ingen risiko forbundet med at vælge brugte lagerreoler; måske allerhøjest at de har lidt skrammer.