1. oktober 2023

Online forhandler af kornfri kattemad og hundegodbidder i høj kvalitet

Det er langt fra noget tilfælde, at så mange danske hundeejere vælger at shoppe hos netop HIKE, fremfor mange andre af de forhandlere af hundemad der findes på det danske online marked. Men vidste du, at HIKE faktisk også forhandler kattemad i ekstra høj kvalitet, og lige nu blandt andet har et godt udvalg af kornfri kattemad, udover deres katalog med hundemad, der i blandt hundegodbidder? I artiklen herunder kan du læse mere om begge dele.

Kornfri kattemad med naturlige ingredienser

Der er altid god grund til at starte med at kigge forbi HIKE, hvis er rendt tør for mad til din kat eller hund. Det gælder også hvis du foretrækker at fodre din kat med såkaldt kornfri kattemad. Har du endnu ikke ”stiftet bekendtskab” med kornfri kattemad, kan du læse mere om præcist hvad det er i artiklen herunder. Kort sagt, er kornfri kattemad fyldt med naturlige ingredienser, som minder meget om dem en vild kat ude i naturen ville spise. Det betyder at der i stedet for korn er masser af kød, indvolde og sågar også planter. Kornfri kattemad er nærende for katten, og de fleste katte synes ekstra godt om det, så mon ikke din kat også vil spinne lystigt, når du serverer kornfri kattemad for den?

Hundegodbidder i høj kvalitet

Udover kornfri kattemad kan du blandt andet også købe hundegodbidder hos www.hike.dk. Alle hundegodbidder holder ligesom resten af kataloget et ekstra højt niveau af kvalitet, og er fyldt med gode, naturlige ingredienser. Det er desværre ikke altid nogen selvfølge når man køber foder til sine kæledyr, men hos HIKE kan du være helt sikker på at kvaliteten er i orden, ikke mindst når det gælder hundegodbidder. Vil du vide mere om både hundegodbidder, kornfri kattemad og måske kigge på resten af kataloget hos forhandleren, så klik ind på hjemmesiden allerede i dag.