23. juli 2024

Naturbutikken forhandler DOF Birdlife kikkert og Lonely Planet rejsebøger

For dig, der elsker naturen og gerne vil følge med i, hvad der sker i den danske eller udenlandske natur, vil det være en fordel med en god kikkert. Hos Naturbutikken kan du finde netop det, hvor du kan finde en DOF Birdlife Kikkert og Lonely Planet rejsebøger, så du kan planlægge en god, eventyrlig og naturrig rejse.

DOF Birdlife kikkert til alle ornitologer

Alle ornitologer skal have mulighed, for at se de fugle, de ønsker at få øje på, uanset om de er i Danmark eller ej. En DOF Birdlife kikkert fra Naturbutikken vil være lige det, du er på udkig efter. Når du vælger en DOF Birdlife kikkert, har du frit valg mellem et hav af forskellige kikkerter. Du kan vælge en kompakt kikkert, der er meget let at have med, når du er ude i naturen. En DOF Birdlife kikkert fås i forskellige styrker, så du kan bl.a. få 8×42, 10×35 og andre varianter, der bedst matcher dine behov. Du kan også finde en DOF Birdlife kikkert til børn, der helt sikkert vil falde i god jord hos modtageren. Det kan være en god måde at introducere dem til fuglelivet på, og kan desuden skabe en fælles interesse hos jer. Lær mere om de forskellige DOF Birdlife kikkerter hos www.naturbutikken.dk, der har et væld af forskellige og effektive kikkerter.

Planlæg turen med Lonely Planet rejsebøger

Elsker du at rejse i naturrige områder, og vil gerne kunne planlægge bedst muligt? Så kan det være en fordel, at du vælger Lonely Planet rejsebøger, der kan gøre det lettere for dig, at finde de ting, du vil se. Naturbutikken har flere forskellige Lonely Planet rejsebøger, der bl.a. inkluderer Skandinavien, Indonesien, Indien og Tyrkiet iblandt flere. Vil du se så meget som muligt, der både interesserer dig og viser dig en del af den anden kultur, kan Lonely Planet rejsebøger være den rette hjælp. Der er altid nye ting, du ikke kender til i et andet land, og Lonely Planet rejsebøger har samlet alt det, der er værd at tage ud og se. Du kan planlægge dit eget eventyr, der giver dig alt det, du har brug for, om det er natur, storbyer eller en blanding. Find de bedste Lonely Planet rejserbøger til dine rejser hos www.naturbutikken.dk.

Naturbutikken har butik centralt i CPH, men kan sagtens sende dine varer til dig. Køber du for over 500 kr., kan du få gratis fragt. Desuden vil du være med til at støtte Danmarks natur, da deres overskud går til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse.