27. september 2020

Kontinentalseng fra Getama – Schwarz Senge

Kigger du efter en kontinentalseng? Så overvej en Getama seng. Disse fås til gode priser på schwarz.dk, men også i deres Østerbro sengehus. Bestil tid til en gratis rygtest online, og besøg dem.

Kontinentalseng – Stort udvalg fra mange mærker på www.schwarz.dk

Det er ikke kun Getama, som findes i den store kategori med kontinentalsenge. Du kan også købe modeller fra Jensen Beds, Dunlopillo, Carpe Diem og flere andre brands. Det er en lækker kombination af danske mærker, som er komplimenteret med andre nordiske samt internationale fabrikanter af kvalitets kontinentalsenge. En ny seng er lidt ligesom en ny bil. Man skal ikke bare købe den første og ”bedste”. Ved at sætte sig lidt ind i tingene, så når man langt. En rygtest fra Schwarz Senge kan give dig et bedre indblik i den rette kontinentalseng til dig. Det er klart, designet også har meget at sige, men sovekomforten bør være den altoverskyggende faktor. Herfra kan det anbefales udelukkende at handle hos troværdige sengehuse, som har dine interesser i mente. I København Ø skiller Schwarz Senge sig ud, og resten af landet kan heldigvis også benytte sig af forhandleren via schwarz.dk. Hvis du kigger efter en lækker kontinentalseng, så start på denne hjemmeside.

Getama – Høj dansk kvalitet i over 100 år

Kvalitet fra danske Getama findes på www.schwarz.dk. Det er en sengeproducent, som revolutionerede den måde danskere sov på. De udviklede en tangmadras på et tidspunkt på, hvor vores forfædre typisk sov på halm eller lyng. Getama er et ægte dansk brand, og hos Schwarz Senge finder du et stort udvalg derfra. Prøv at se udvalget af sengegavle, madrasser, tilbehør og sengeborde online. Madrasser produceres selvfølgelig stadigvæk, og hvis du ønsker en lækker Getama madras, så klik ind online. På schwarz.dk har de et ekstra stort udvalg fra danske Getama. Kom også forbi København Ø, og mærk komforten og kvaliteten.

Besøg schwarz.dk, og se udvalget af kontinentalsenge fra Getama, Jensen Beds og flere andre nordiske og internationale mærker i branchen.