23. juli 2024

Kimonoer og et bredt sortiment af tøj fra 2NDDAY

Går du mere op i om kvaliteten er høj, end hvornår kollektionen er fra? Så er konceptet EDIE uden tvivl det rigtige for dig. Hos dem sælger de nemlig lækkert mærketøj fra tidligere sæsoner, som du kan få til priser, du næsten ikke turde håbe på. På deres hjemmeside, edie.dk kan du nemt og hurtigt se deres flotte udvalg af mærketøj igennem og se, hvor mange penge, du nemt og hurtigt kan spare.

Forskellige typer af tøj herunder kimonoer

Hos EDIE kan du finde mange forskellige typer tøj og beklædningsdele, lige fra kendte til mindre kendte mærker. En af de mest populære beklædningsdele lige nu, er deres flotte kimonoer. En kimono er inspireret af den klassiske og meget elegante japanske kåbe, man kan bruge i mange forskellige kombinationer og situationer. Den klassiske kimono har de seneste år været igennem en designudvikling, og du finder derfor et utal af forskellige nye og smarte takes på en flot kimono, her også hos EDIE. Dog er der en ting, som alle deres kimonoer har til fælles, nemlig prisen. For hos EDIE kan du altid være sikker på at spare en masse penge, når du skal have en kimono. Tag blot et kig på den flotte Minimum Rut kimono, hvor du lige nu sparer hele 40%. Hos EDIE er der altid en kimono, som passer til dig og du kan altid være sikker på, at du får den, til markedets bedste pris.

Tøj i et feminint og rå look fra 2NDDAY

Et af de mærker, som du finder hos onlinekonceptet EDIE er 2NDDAY, som er et underbrand af det store og populære DAY Birger Mikkelsen. 2NDDAY er kendetegnet ved deres måde at forene det rå look med det mere feminine, samtidigt med at der er meget høj fokus på kvalitet og pasformer. Hos EDIE er dette også tilfældet, og du vil lynhurtigt opdage, hvor stort og bredt deres 2NDDAY sortiment strækker sig, til trods for de utroligt lave priser. Du vil med garanti ikke kunne finde et så lækkert 2NDDAY udvalg, med helt op til 50% trukket af prisen andre steder. Så trænger garderoben til at blive skiftet ud, så kan det kun anbefales at du hopper ind forbi deres hjemmeside allerede i dag, og finder de lækre produkter, som passer bedst til dig.