21. marts 2023

Hos SkinStyle finder du bl.a. Raw Bars fra Mols Organic og vegansk håndsprit fra Nesti Dante

Der findes hos SkinStyle altid et bredt udvalg af lækre produkter, til den miljøbevidste kunde. Herunder tilbydes der bl.a. produkter fra Mols Organic og Nesti Dante, som bl.a. byder på lækre snackbars og håndsæbe.

Raw Bars fra Mols Organic

SkinStyle er udbyder af lækre produkter fra Mols Organic, som byder på økologiske og veganske Raw Bars. Raw Bars fra Mols Organic består generelt af uforarbejdede fødevarer, som hverken er varmebehandlet eller forarbejdet. På den måde kan Mols Organics produkter byde på et større indhold af naturlige vitaminer og mineraler, da de ikke forsvinder i forarbejdningsprocessen. Produkterne fra Mols Organic lover høj smag og kvalitet, hvor der er udvalg de helt rigtige underleverandører til ingredienserne, for at skabe det helt perfekte produkt. Man kan med Mols Organic produkterne forvente en autentisk smag, med et nordisk twist, som er inspireret af den flotte og skønne natur i Mols Bjerge. Læs mere om produkterne på skinstyle.dk og find de bedste løsninger til dig.

Vegansk håndsprit fra Nesti Dante

SkinStyle byder også på lækre produkter fra Nesti Dante. Nesti Dante fremstiller vagansk håndsprit, antibakteriel flydende og fast sæbe. Med de gode produkter fra Nesti Dante, får man en god og naturlig oplevelse, hvor sæben blødgør huden og beriger den med quaternary ammonium salt, som er kendt for den antibakterielle egenskaber. På den måde fjerne sæberne alt snavs og bakterier fra dine hænder, samt giver dem ekstra beskyttelse efterfølgende. Ligeledes giver Nesti Dantes hånddesinfektionsgel, en naturlig og god beskyttelse og dræbende effekt over for baktier og snavs. Alle produkterne fra Nesti Dante som findes hos SkinStyle, har tilfælles at være veganske. Klik eventuelt ind på skinstyle.dk og læs meget mere om de forskellige muligheder og produkter.

Besøg SkinStyle allerede i dag, hvis du søger nogle lækre snacks at have med på farten, eller god håndsæbe-og sprit.