27. januar 2023

Hos Den Gamle Brugs forhandles bl.a. brænde og 8 mm træpiller til skarpe priser

Hver gang man besøger den danske webbutik Den Gamle Brugs, har man mulighed for at købe brænde til ekstra gode priser – hvis man altså bor på Sjælland. Gør du det, så husk endelig at bogmærke deres hjemmeside, til næste gang du skal købe brænde. Udvalget hos dem spænder nemlig bredt, og tæller blandt andet brænde og 8 mm træpiller, og uanset hvilken type brænde man køber, er priserne altid særdeles gode. Læs mere herunder.

Forskelligt slags brænde

Der er en række forskellige faktorer, der gør Den Gamle Brugs til et oplagt sted at starte med at kigge, næste gang du skal købe brænde. Først og fremmest, har de fordelagtige priser selvfølgelig rigtig meget at sige. Når man køber brænde hos forhandleren, kan man næsten altid være sikker på at gøre en god deal. Et bredt udvalg, hvor man f.eks. frit kan vælge imellem askebrænde, birk, egetræ og bøgebrænde, er bestemt også med til at gøre butikken god at handle hos. Og er man så heldig at være bosat i Roskilde, Slagelse eller Holbæk samt en række andre steder på Sjælland, ja så kan man end da helt slippe for at betale levering. Alt i alt er www.dgb-braende.dk helt sikkert et sted som man skal have med i tankerne, når man skal købe brænde og er bosat på Sjælland.

8 mm træpiller med høj brændværdi

Som grøn virksomhed, sørger Den Gamle Brugs i så vid udstrækning som det lader sig gøre for at vælge leverandører af 8 mm træpiller og andre typer brænde i samme kategori, som viser ekstra hensyn til miljøet under produktionen af 8 mm træpiller. Vil du derfor gerne købe 8 mm træpiller med ekstra god samvittighed, så er den sjællandske forhandler igen et ganske godt valg.