23. juli 2024
HomeX.dk

HomeX.dk byder på sjov til børn og voksne med en basketstander og basketball bolde

Elsker du sport, leg og bevægelse? HomeX.dk forhandler et stort udvalg til leg og mange forskellige sportsgrene. Hvis det er basket, du elsker, har de eksempelvis basketball bolde og basketstandere – både til børn og voksne.

Find Spalding basketball bolde i mange forskellige størrelser på www.homex.dk

HomeX.dk har alt, hvad du skal bruge til at spille basketball. Du skal blot have en basketball bane med et godt underlag, og så er du med en basketball bold fra HomeX.dk klar til at spille! Deres basketball bolde er fra mærket Spalding, som er et internationalt anerkendt mærke, både blandt professionelle og dem, der spiller basketball i fritiden. Hvis det mest er børn, der skal spille, anbefaler de på homex.dk basketball bolde i størrelse 4 eller 5, som vejer mindre og er nemmere at håndtere for de små. For voksne er det bedst med en basketball bold i størrelse 7, og størrelse 6 kan bruges til dem midt imellem barn og voksen eller dem, der ikke har spillet sig til så mange kræfter endnu. Ved køb af en basketball bold hos HomeX.dk får du altid fri fragt, og oven i det har de ofte gode tilbud på deres produkter.

Øv dribling i fritidsklubben med en basketstander og basketkurv

Når du har købt en god basketball bold, og du har en basketball bane klar, mangler du kun en basketstander og en basketkurv for at kunne vinde over dine modstandere eller blot øve dribling for dig selv. HomeX.dk har basketstandere, som er mobile og kan flyttes hvorhen, du ønsker, og basketkurve, som kan fastsættes på en mur. De mobile basketstandere er særdeles velegnede til haven, for med dem kan du spille kamp på terrassen, når den er tom for mennesker, og så flytte basketstanderen hen i forhaven, hvis terrassen pludselig bliver optaget af et teselskab. I en SFO eller fritudsklub er basketstanderne også ideelle, for basketball er en samlende og social sport, som kun kan gavne fællesskabet. HomeX.dk forhandler basketstandere til både junior og voksen, og de er alle i særdeles holdbar kvalitet. Desuden får du fri fragt og kan ofte finde en basketstander på tilbud.