23. januar 2022

Gode tilbud – Gulvventilator og PS5 controller kabel til salg

Der skal selvfølgelig være plads til, at venner også kan spille med. Så køb en ekstra PS5 controller. Husk også et PlayStation 5 controller kabel. Hvis du vil spare penge på alt til konsollen, så shop hos Av-Cables.dk. De sælger også faner online. Køb en gulvventilator eller et airconditionanlæg.

Av-Cables.dk forhandler billige PlayStation 5 controller kabler

Av-Cables.dk sælger PS5 controller kabler. Når man snakker om et controller kabel til PS5, så handler det helt bestemt om et USB-C 3.1 til USB-A 2.0 kabel. Det er en kabeltype, der har bred anvendelse, og du vil måske også finde andre apparater i dit hjem, der er kompatible. Det skal for en god ordens skyld nævnes, at PlayStation 5 controlleren er trådløs. Du har altså ikke behov for at have kablet sat i hele tiden. En gang imellem skal batteriet jo naturligvis oplades. Du kan med fordel sætte dit PS5 controller kabel i den, når du er væk, så du har mere frihed, når du spiller. Skulle det glippe, at du ikke har fået ladet din PlayStation 5 controller op, så er det stadigvæk muligt at spille med kablet i. Hvis du er den glemsomme type, kunne det jo være en god idé at bestille et PlayStation 5 controller kabel med en visse længde som f.eks. på 4 m. Det er typisk nok til at nå fra konsol til sofa eller lænestol.

Mangler du en gulvventilator til dit hjem?

Det er ikke en hemmelighed, at det begynder at blive varmere. Derfor behøver man dog ikke at pakke ens splinternye spilkonsol væk. Det kan stadigvæk være behageligt at spille på de varme dage, hvis man har en stor gulvventilator. Husk evt. også at tænke på mørklægning, hvis du spiller midt på dagen, hvor solen står skarpest. Av-Cables.dk forhandler flere typer gulvventilatorer. De er i stand til at stå stabilt på gulvet, og de vil typisk kun dreje automatisk. Hvis vennerne er på besøg, så vil alle sammen kunne nyde godt af den kølige brise, som en gulvventilator tilbyder. Se alle faner til gulv nu på www.av-cables.dk, hvor du altid kan få prisgaranti.