1. juli 2022

Gastronoma og Conzept – Kvalitet til køkken og hjem

Vælg imellem nogle rigtig stærke mærker hos ekram.dk, der både er en fysisk og online isenkræmmer. Blandt mærkerne finder du Conzept og Gastronoma, som du kan læse om her.

Se Gastronoma sortimentet i dag på ekram.dk

Elsker du også Gastronoma? Det er et skønt brand, og priserne er lidt lavere hos ekram.dk. Gastronoma har nemlig fabrikeret noget fantastisk køkkenudstyr, hvor der både er kælet for design og funktion. Det har resulteret i nogle ikoniske produkter inkl. sous vide stave, brødristere, håndmixere, friturestegere og espressomaskiner. Det anerkendte mærke Gastronoma står ligeledes bag vaffeljern og andet køkkenudstyr i bedste kvalitet. Her finder du et perfekt brand til den ambitiøse person i køkkenet. Glæd evt. en køkkenglad person med Gastronoma køkkenudstyr, når det er tid til at købe julegave. Bemærk også, at alle varerne fra mærket er nedsat lige nu. Det er derfor et godt tidspunkt, hvis du vil spare penge på en brødrister, vaffeljern, frituresteger, sous vide stav etc.

De er også billigst på Conzept køkkenvægte, parasolovertræk, håndsprit gel mv.

Conzept er et stærkt mærke, som har innoveret inden for en bred række af genrer. Webshoppen ekram.dk har selvfølgelig også valgt at føre et massivt Conzept katalog, der f.eks. indeholder sandwichtoastere, parasolovertræk, kufferter og køkkenvægte. Shop også håndsprit gel, varmepuder, opvaskestativer og andre kvalitetsprodukter fra Conzept, som har gjort sig selv bemærket på det danske marked. Derfor skal man heller ikke kigge længe for at finde Conzept produkter i de danske hjem. På www.ekram.dk tilbydes også førstehjælpssæt, badeforhæng, LED kogler og lyskæder til stærke priser. Ja, det er 100 % billigst at købe fra dette brand via ekram.dk.

Der mangler ikke noget, når man kigger listen af mærker hos ekram.dk igennem. Det er et stjernespækket udvalg. Mærkerne Conzept og Gastronoma har vi kigget kort på i denne artikel. Andre fortjener dog også et godt ord med på vejen. Her tænkes især på fabrikanter som Alfi, Morsø, Rosendahl Jul og Medusa Copenhagen. Shoppen tilbyder hurtig levering og 100 dages returret. Hvis du ønsker nærmere info om webbutikken, så klik ind på www.ekram.dk nu.