5. juni 2023

Forkæl dig selv med body wash og massageolie m.m. fra Badeanstalten

Hvis du trænger til nye plejeprodukter og ønsker, at de skal være gode for både din krop og sjæl, så er www.badeanstalten.dk den forhandler, du har ledt efter. Alle produkterne på siden er fremstillet af naturlige og sunde ingredienser i Danmark, og der er fokus på velvære og sundhed for alle hudtyper. Du kan selv tage et kig rundt i det skønne univers, hvor du finder sortimenter af alt fra bodywash og -scrubs til massageolier, ansigtscremer og meget andet for ethvert behov. Badeanstalten har dit mentale helbred og din huds sundhed som førsteprioritet.

Velduftende body wash til både bruse- og karbad

Det velduftende udvalg af body wash hos Badeanstalten er en nem og lækker både at tilføre mere velvære til din hverdag. Du finder body wash i flere velduftende varianter, som alle efterlader din hud blød og sund. Lige meget hvilken variant af body wash du vælger, er du sikker på, at den er 100% biologisk nedbrydelig. På den måde er en wash fra sortimentet både et godt og klogt valg for din egen og miljøets ve og vel. Vælg mellem washes i varianter, såsom gylden høst, agurk og mynte m.fl. efter dine personlige præferencer.

Kom helt ned i gear med en plejende massageolie 

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en lækker massageolie fra Badeanstalten. Her finder du massageolier i flere velduftende og aromatiske varianter, såsom lavendel, citrus og ingefær. Med disse duftvarianter kan du selv vælge, hvilken virkning massagen skal have, nemlig forfriskende, afslappende eller beroligende. Fælles for alle massageolier i sortimentet er, at de også kan anvendes i badekaret og under bruseren for mere wellness i hverdagen. Sørg for at din hud får godt med fugtighed og gode næringsstoffer med en olie til bad og massage fra hjemmesiden i dag.

Lige meget din hudtype og dine præferencer til dine plejeprodukter, finder du noget hos Badeanstalten for dig.