1. oktober 2023

Dorch & Danola forhandler et stort udvalg af overfræsere og Rubio Monocoat til forskellige træprojekter

Går du med planer om et større eller mindre bygge- eller renovationsprojekt? Så har Dorch & Danola værktøjet til dig. De er nemlig Danmarks største enkeltforhandler af værktøj, og derfor kan deres sortiment også imødekomme dine behov, uanset om du er på udkig efter en ny overfræser eller terrasseolie fra Rubio Monocoat.

Dorchdanola.dk har en overfræser til alle fræseopgaver

Uanset hvilke årsager du har til at være på udkig efter en ny overfræser, så er sortimentet hos Dorch & Danola altid et besøg værd. Der har de nemlig samlet et stort udvalg af overfræsere fra en række anerkendte mærker som f.eks. Bosch, Festool og CMT. På den måde kan du være sikker på at finde den rigtige overfræser til samtlige fræseopgaver i din fremtid. Alle disse mærker producerer nemlig overfræsere i høj kvalitet, der giver dig mulighed for både at udføre affasninger, notfræsning, falsefræsning og profilfræsning – alt afhængigt af hvilket projekt, du skal bruge værktøjet til. Du kan se alle de forskellige muligheder i webshoppen på www.dorchdanola.dk, hvor du også kan læse meget mere om deres anvendelsesmuligheder.

Hold træterrassen flot med Rubio Monocoat

Er det ikke værktøj til fræsning, men snarere træbeskyttelse til terrassen, du er på udkig efter, så rummer sortimentet hos Dorch & Danola også det. De forhandler nemlig et varieret udvalg af olier fra Rubio Monocoat, der hjælper dig med at bevare terrassens flotte og naturlige look. Rubio Monocoat terrasseolie binder sig desuden til cellulosefibrene i træet på kun få minutter og sikrer dig på den måde den mest effektive træbeskyttelse. Samtidig sparer den dig også for en del tid, da du ikke skal vente længe på at behandlingen tørrer og desuden kun behøver behandle træet én gang for optimal beskyttelse.

Webshoppen på dorchdanola.dk er dermed altid et besøg værd for dig, der er på udkig efter nyt værktøj til skarpe priser. Dorch & Danola tilbyder nemlig et bredt udvalg af kvalitetsværktøj til både den private og den professionelle håndværker.