23. februar 2024

DC-Supply har løsningen for dig, uanset om du skal bruge en container med bad eller et mobilt køkken

DC-Supply er en spændende dansk virksomhed, der bruger containere til at udvikle kreative løsninger til bl.a. beboelse, sanitet etc. Læs her om en container med toilet samt om et smart mobilt køkken.

En container med toilet til både privat- og erhvervsbrug

Den danske virksomhed DC-Supply er eksperter i containere. De har i mange år på eget værksted ombygget containere til alverdens formål: både civile, militære og offentlige. Der er mange fordele ved containere, når det kommer til nogle typer af bebyggelse og faciliteter. De kan for det første køres på en lastbil og løftes med en kran. Det vil sige, at hvis man skal bruge midlertidig bebyggelse eller fx sanitetsfaciliteter, så er en beboelsescontainer eller en container med toilet en praktisk smart og praktisk løsning. En container med toilet kan bruges til fx festivaler, genhusning, byggepladser eller til andre formål. Containeren med toilet yder høj komfort og gode sanitære formål. De skal blot stilles på et stabilt underlag og tilsluttes kloak eller tank samt vand, før de er klar til brug. De laver også containere med bad til mange forskellige formål. Du kan helt sikkert finde præcis den løsning, du leder efter, på siden.

Mobilt køkken – find den rigtige løsning på dc-supply.dk

Hvis du skal bruge et mobilt køkken, så er en container også en god løsning. De kommer i alle størrelser og kan bruges til bl.a. højskoler, festivaler i andre sammenhænge, hvor der skal bruges et godt industrikøkken, som lynhurtigt kan sættes op og være klar til brug. Der er flere forskellige modeller, og de specialfremstiller også løsninger til køb. Du kan leje et mobilt køkken til midlertidigt brug, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den løsning, du skal bruge i samarbejde med dem. Deres mobile køkkener er veludstyrede og har kapacitet til at lave mad til mange mennesker til fx brug på festivaler eller højskoler, hvor køkkenet er under ombygning. På deres side www.dc-supply.dk kan du læse mere om virksomheden og deres mange spændende projekter, som de udvikler i samarbejde med deres kunder. Det kan måske inspirere dig til at tænke ud af boksen.