9. maj 2021

BOARD GOVERNANCE tilbyder online bestyrelseskursus, bestyrelsesevaluering m.fl.

Ønsker du at opkvalificere dine muligheder indenfor bestyrelseslivet i Danmark, kan du med fordel besøge denne hjemmeside www.board-governance.com, hvor BOARD GOVERNANCE giver dig indblik i både bestyrelsesevaluering og deres online bestyrelseskurser.

Bestyrelsesevaluering – analyse og vurdering af fagfolk

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor den høje fagprofessionalisme er i fokus. BOARD GOVERNANCE er Danmarks største bestyrelsesportal, og giver derfor bestyrelsesmedlemmer rigtig mange gode muligheder indenfor uddannelse, udvikling af kompetencer samt konkrete redskaber og produkter til bestyrelseslivet. Har din bestyrelse brug for at blive analyseret og vurderet af fagfolk, der har stor viden indenfor området, kan du læse om deres bestyrelsesevaluering. Med deres bestyrelsesevaluering laver de en dybdegående analyse af jeres bestyrelse, som giver jer fokus på hvilke udviklingsperspektiver i har, og hvordan jeres bestyrelse fungerer og kører i praksis. Deres bestyrelsesevaluering er derfor noget som alle bestyrelser kan få rigtig meget ud af, idet de får frem i lyset hvad i gør godt og hvad i kunne gøre bedre.

Online bestyrelseskursus – til dig som vil frem i bestyrelseslivet

På deres hjemmeside kan du også læse om deres bestyrelsesuddannelser. Drømmer du om at blive et rigtigt erfarent bestyrelsesmedlem, er deres online bestyrelseskursus det helt rette for dig. Med deres online bestyrelseskursus får du mulighed for at skabe gode resultater i din bestyrelse og optimere din bestyrelsesidentitet og dermed blive mere klar over din integritet som bestyrelsesmedlem. Deres online bestyrelseskursus er altså for dig, der gerne vil frem i bestyrelseslivet i Danmark og som er interesseret i at lære moderne arbejdsmetoder, men samtidig også for dig, der har brug for at få prøvet dine egne kompetencer af. Det kan være du har brug for at finde ud af om dine forventninger til bestyrelsesverdenen stemmer overens med virkeligheden og om dine kompetencer egner sig til at være på bestyrelsesniveau.

Læs derfor mere om deres virke og uddannelser på deres hjemmeside, og bliv klogere på hvad deres bestyrelsesportal kan gøre for dig.