7. maj 2021

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK: advokathjælp til fuld forældremyndighed og samværschikane

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK yder advokathjælp til fuld forældremyndighed og andre spørgsmål om familieret som fx samværschikane.

Samværschikane om familieret

Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK kan du søge hjælp til sager om familieret. Leder du efter advokathjælp i spørgsmål om samværschikane, så kan du få hjælp hos dem, for de har i mange år specialiseret sig i spørgsmål om familieret. Deres hjælp og bistand er konkret, ærlig og effektiv, og de er netop eksperter i de juridiske spørgsmål, så de vil helt sikkert kunne hjælpe dig med dine sager. Samværschikane er, når en forældrepart ikke henter barnet til den fastsatte tid, gentagende gange aflyser samværet med barnet og ikke overholder de interne aftaler for afhentning og bringe af barnet. Sager om samværschikane er altid meget komplekse, for der er mange følelser indblandet i den slags sager, og det kræver en særlig ekspertise – både fagligt og menneskeligt – at yde advokatbistand i sager om skilsmisse. De arbejder altid for at se sagerne fra barnets perspektiv og yder også advokathjælp til børn. Læs mere på foraeldremyndighed.dk.

Har du brug for advokathjælp til fuld forældremyndighed?

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK kan yde dig advokatbistand i sager om familieret. Hvis du skal bruge advokathjælp til fuld forældremyndighed, så har du fundet det helt rigtige team. De arbejder sammen i alle sager, så selvom du får en personlig advokat, som bistår dig hele vejen igennem sagen, så står hele teamet bag dig og hjælper dig fra start til slut i din sag. Hvis du skal bruge advokathjælp til fuld forældremyndighed, så har de helt sikkert de advokater, du skal bruge i deres team. De har alle mange års erfaring og besidder de nødvendige kompetencer – både fagligt og menneskeligt – for at kunne klare sager om familieret, som jo altid er komplekse på grund af de mange følelser, som nødvendigvis er indblandet. Hvis du skal bruge hjælp i din sag, så er det et godt sted at henvende sig, og det koster ikke noget at spørge, så du kan altid kontakte dem for at diskutere din sag, og hvordan de kan hjælpe dig.